Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Συμμετέχουμε στον διαγωνισμό της WWF "Πράσινοι πρωταθλητές"

  Το WWF Ελλάς προσκαλεί σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό. "Μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων βγείτε έξω από τους τοίχους των σχολείων, ανακαλύψτε και καταγράψτε χώρους πρασίνου στη γειτονιά σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής WWF Greenspaces, και βάλτε πλώρη για να κερδίσετε τον τίτλο του «Πράσινου Πρωταθλητή»".
   Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Η σχολική κοινότητα, είτε σε ομάδες, είτε με τους γονείς, είτε ακόμα και σε ατομικό επίπεδο, καταγράφει χώρους πρασίνου στην γειτονιά και στην πόλη, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή WWF Greenspaces για κινητά και tablet.
  Το σχολείο μας έχει ήδη δηλώσει μέρος στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό και το WWF Eλλάς μάς έχει στείλει τους απαραίτητους κωδικούς, οι οποίοι θα μοιραστούν την επόμενη εβδομάδα σε όσους μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν!
  Τα τρία σχολεία που θα καταγράψουν μέχρι τις 22 Απριλίου 2016 τους περισσότερους χώρους πρασίνου στην εφαρμογή WWF Greenspaces αναδεικνύονται «Πράσινοι Πρωταθλητές» και κερδίζουν αναμνηστικό δίπλωμα και ένα tablet 10’’ για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του σχολείου. Ταυτόχρονα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην ηλεκτρονική τους υπογραφή και στην ιστοσελίδα τους, το σήμα «Πράσινοι Πρωταθλητές 2016» που θα τους διανεμηθεί.  
 Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρειτε εδώ και οδηγίες χρήσης της εφαρμογής εδώ. Αν το σχολείο σας είναι ήδη μέλος της Καλύτερης Ζωής μπορείτε να αναλάβετε και τη σχετική δράση Πράσινοι Πρωταθλητές!
Πηγή: WWF Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου