Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

"Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη" - Εκπαιδευτικά προγράμματα 2014-2015

  Τα προγράμματα του Ιδρύματος "Αικατερίνη Λασκαρίδη" για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση απευθύνονται αποκλειστικά στους μαθητές των δυο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, με στόχο να τους δοθούν τα ερεθίσματα ώστε μέσα από τη διάδραση και το παιχνίδι να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τη συνεργατικότητα.
  Η έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχει οριστεί τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 κι αυτό γιατί στο κτήριο του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη» επί των οδών 2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου, στο οποίο διεξάγονται τα περισσότερα εκπαιδευτικά προγράμματα, γίνονται εργασίες αποκατάστασης και πλήρους ανακαίνισης. Όμως για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και τον έγκαιρο προγραμματισμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων, η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 10 Οκτωβρίου 2014.
  Όλα τα προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές παρέχονται δωρεάν, εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, δεν δίνεται ουδεμίας μορφής διαφημιστικό υλικό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό επιβλέπει την εξέλιξη των προγραμμάτων.
Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το έντυπο των προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου