Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια

  Κοιτάζοντας τις ενημερώσεις μου στο feedly, ανακάλυψα στο ιστολόγιο των Σχολικών Συμβούλων Ν. Βοιωτίας μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση για δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια από τα Κέντρα Ανάπτυξης Παιδιού - ikid. 
 "Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα ikid έχουν ετοιμάσει μια σειρά από Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς και αφορούν την ανάπτυξη και ψυχική υγεία του παιδιού.
  Σε συνεργασία με ειδικούς όλων των ειδικοτήτων όπως: Παιδοψυχιάτρους, Αναπτυξιολόγους, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους, έχουν προετοιμάσει 16 διαφορετικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2014".
  Δεν έχω παρακολουθήσει ξανά κάποιο σεμινάριο από τα ikid, οπότε δεν γνωρίζω ακριβώς τι γίνεται για να το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επειδή, όμως, η ιδέα της διαδικτυακής επιμόρφωσης μου κέντρισε την περιέργεια, γράφτηκα στο σεμινάριο “Η Ανάγνωση σε παιδιά 6-8 ετών” με εισηγήτρια την κ. Καπίρη Μαριάννα. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά και στο κανάλι του ikid στο Youtube όπου έχει συγκεντρωμένα αρκετά βίντεο από παλαιότερα σεμινάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου