Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ολοκλήρωση του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού: «Η χρήση του δρόμου είναι….στο χέρι σου-Αύριο εγώ θα οδηγώ».

  Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η επιστημονική ομάδα EDUCARTOON, συνδιοργάνωσαν το 2ο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό σκίτσου με θέμα «Η χρήση του δρόμου…είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ», ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΥΠΔΒΜΘ και απευθύνθηκε σε μαθητές Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων.
   Οι συμμετοχές έφτασαν τις 8000 από 595 σχολεία όλης της Επικράτειας και της Ομογένειας με τη στήριξη 950 εκπαιδευτικών.
   Η οργανωτική επιτροπή του  διαγωνισμού συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την ευαισθησία που εκδήλωσαν  για το θέμα της οδικής ασφάλειας, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που ενθάρρυναν τη συμμετοχή των μαθητών σε αυτή τη διαδικασία.
  Το σκεπτικό της κριτικής επιτροπής για την επιλογή των βραβείων βασίστηκε σε δυο άξονες: τον εικαστικό και την πρωτοτυπία και σύλληψη της ιδέας. Οι μαθητές με την φαντασία, την ωριμότητα και την εικαστικότητά τους έκαναν το έργο της κριτικής επιτροπής ευχάριστα δύσκολο.
  Σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, καθώς και οι πληροφορίες για την τελετή βράβευσης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά σε όλες τις σχολικές μονάδες μέσω των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Educartoon-η γελοιογραφία στην εκπαίδευση, www.educartoon.gr την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013.
Πηγή: www.educartoon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου