Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

"Μια ιστορία αγάπης"

  Με αφόρμηση την εικόνα του Ανθολογίου από το μάθημα "Τα Λιανοτράγουδα" ο Θάνος Φ. και η Χριστίνα Π. εμπνεύστηκαν και έγραψαν μια μικρή ιστορία!
  Μια φορά σε μια πολιτεία που την έλεγαν "Ουρανούπολη" κοντά σε μια μαγευτική θάλασσα, έμενε μια πανέμορφη και πλούσια κοπέλα. Ξαφνικά, το βράδυ εκεί που κοιμόταν άκουσε ένα πανύψηλο και όμορφο αγόρι που της έκανε καντάδα με ένα σπάνιο όργανο, τη συννεφόλυρα!
  Τότε εμφανίστηκε η μάνα του κοριτσιού και είδε την κόρη της που απολάμβανε τη μουσική. Η γυναίκα συγκλονίστηκε, την έβαλε μέσα και γέμισε έναν κουβά με ζεστό νερό και τον πέταξε πάνω στα χρυσά μαλλιά του αγοριού! Το αγόρι απογοητεύθηκε και έφυγε. Η μαμά είπε στο κορίτσι ότι την προόριζε για άλλον πιο πλούσιο και πετυχημένο.
  Το κορίτσι τηλεφώνησε στο αγόρι και του είπε να βρεθούν κρυφά σε μια εγκαταλλελημένη αποθήκη. Συναντήθηκαν λοιπόν και το κορίτσι διηγήθηκε στο αγόρι όσα της είπαν οι γονείς της. Το αγόρι είπε στο κορίτσι να περιμένει το επόμενο βράδυ έξω από το σπίτι της με πολλά ρούχα. Εκείνο το βράδυ είχαν σχεδιάσει τη μεγάλη απόδραση και τα παιδιά κλέφτηκαν!
  Λίγα χρόνια αργότερα οι γονείς συμφιλιώθηκαν με την κόρη τους, τα παιδιά παντρεύτηκαν και έκανα πολλά παιδιά και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!
Από τους μαθητές Θάνο Φ. και Χριστίνα Π.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου