Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Διαδρομές με πυξίδα τη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

  Ένα τελείως διαφορετικό καλοκαίρι περιμένει εσάς τους μικρούς φίλους της Βιβλιοθήκης μας! Αρπάξτε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τρόπο που δεν έχετε ποτέ φανταστεί! Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να ζήσετε δημιουργικές και όμορφες μέρες παίζοντας, μαθαίνοντας, διασκεδάζοντας! 
  Αυτό το καλοκαίρι στη Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί πλήθος εκδηλώσεων για τα παιδιά της πόλης (και όχι μόνο)! Εκδηλώσεις με ταξιδιάρικα παραμύθια και μύθους, με φανταστικές περιηγήσεις αλλά και πραγματικές με διαδρομές μέσα στην πόλη, με όμορφες και δροσερές ιστορίες που θα σας ταξιδέψουν και θα σας εξάψουν τη φαντασία, μουσικά παιχνίδια, graffiti, ζωγραφική και σχέδιο, πρωτότυπες δημιουργίες, δημιουργικές κατασκευές, πειράματα, παιχνίδια γνώσεων και τόσα άλλα!
  27 εκδηλώσεις που θα γεμίσουν δημιουργικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο των παιδιών! Σχεδόν καθημερινά, κυρίως τις πρωινές ώρες, θα υπάρχει μια εκδήλωση! Παιδικές φωνές και γέλια μαζί με το κέφι και τη διάθεση των εμψυχωτών, των εθελοντών και των υπαλλήλων θα πλημμυρήσουν τη Βιβλιοθήκη με νότες χαράς και αισιοδοξίας. 
Για περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου