Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Κυκλοφοριακή αγωγή, βόλτα στην πόλη της Λιβαδειάς!

  Μια και μιλήσαμε στο σχολείο για τη συμπεριφορά μας στο δρόμο ως πεζοί, είπαμε να εφαρμόσουμε στην πράξη τα όσα μάθαμε! Τι καλύτερο λοιπόν από μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μας;
  Δυστυχώς στη διαδρομή μας εντοπίσαμε πολλά εμπόδια, που δυσκόλεψαν την κίνησή μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μικρά και στενά πεζοδρόμια όπου υπήρχαν, παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις διασταυρώσεις, κίνηση μοτοποδηλάτων στον πεζόδρομο και πολλά άλλα.
  Επειδή η διαδρομή μας ήταν μεγάλη, κάναμε μια μικρή στάση στα γραφεία της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, όπου είδαμε την έκθεση φωτογραφίας "Αισθητές Παραλληλίες" των κυρίων Πολυτάρχου Σπύρου και Κοτσώνα Κώστα και μιλήσαμε για το έργο της Λέσχης!
  Στη συνέχεια περπατήσαμε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης με τελικό προορισμό την κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Εκεί, αφού ξεκουραστήκαμε και παίξαμε στη παιδική χαρά που υπάρχει, πήραμε το δρόμο της επιστροφής στο σχολείο.
   Ήταν μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα για όλους μας μια και ξεφύγαμε από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα μας βοήθησε να εφαρμόσουμε στην πράξη τα όσα συζητούσαμε τις προηγούμενες ημέρες για την κυκλοφοριακή αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου