Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Το συλλαλητήριο σήμερα στη Λιβαδειά.

  Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία μπροστά από τα γραφεία των βουλευτών Βασίλη Τόγια, Βάσως Τσόνογλου, Άριας Αγάτσα και Μιχάλη Γιαννάκη πραγματοποίησε σήμερα το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, φορείς της πόλης και πολίτες καλώντας τους να μη ψηφήσουν τα νέα μέτρα και να παραιτηθούν.
  «Αν ψηφίσετε να πείτε στα παιδιά σας για το κακό που κάνατε στην Ελλάδα και στο λαό της», «Να γράψετε στο βιογραφικό σας ότι εσείς για πρώτη φορά μετά την κατοχή φτάσατε οικογένειες της Λιβαδειάς να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε», «Σε λίγο καιρό που δεν θα είσαστε βουλευτές θα ντρέπεστε να κυκλοφοράτε ανάμεσα στο κόσμο» και «Αν ψηφήσετε να μη πατήσετε το πόδι σας στη Βοιωτία», ήταν κάποια από τα μηνύματα που έστειλαν οι διαδηλωτές στους βουλευτές της Βοιωτίας, ενώ παράλληλα φρόντισαν να «διακοσμήσουν» με συνθήματα τις πόρτες των γραφείων τους.
Πηγή: tabloid.gr
Υστερόγραφο
 Αναρωτιόμαστε συχνά πότε επιτέλους θα αλλάξουν τα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι θα αργήσει να φτάσει εκείνη η ώρα, εκτός αν αποφασίσουμε να δράσουμε. 
 Σήμερα στην πορεία ήταν μετά βίας 200 άτομα και στις καφετέριες 600... από τον καναπέ και τη ζεστασιά μας αλλαγές δεν γίνονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου