Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Αξιολόγηση του προγράμματος για τη διατροφή: "Γεννιόμαστε με το γάλα, μεγαλώνουμε με το ψωμί".

  Την Παρασκευή 3/06/2011 αξιολογήσαμε το πρόγραμμα της διατροφής με τη βοήθεια ενός σύντομου και ανώνυμου ερωτηματολογίου.
  Τα αποτελέσματα μας χαροποίησαν ιδιαίτερα, αφού όλοι μάθαμε πράγματα για τη διατροφή που πριν αγνοούσαμε, βελτιώσαμε τη διατροφή μας μια και καταναλώσαμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά, ήμασταν σε θέση να δώσουμε συμβουλές για τη σωστή διατροφή στους φίλους μας, ενώ η δραστηριότητα που μας άρεσε περισσότερο ήταν ο περίπατος στο βουνό!
  Επίσης, την ίδια μέρα λήξαμε και την προσπάθειά μας να βελτιώσουμε τη διατροφή μας στο σχολείο καταναλώνοντας στα διαλείμματα φρούτα, λαχανικά και άλλα υγιεινά σνακ.
  Την πρώτη θέση μοιράστηκαν οι Super Duper και οι Απίθανοι μια και συγκέντρωσαν 285 και 250 πόντους αντίστοιχα, πολύ πάνω από το στόχο των 200 φρούτων και λαχανικών που είχαμε θέσει στην αρχή της προσπάθειάς μας. 
  Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Super Breakfast, που αν και είχαν τα λιγότερα μέλη στην ομάδα τους, κατάφεραν να φτάσουν τους 130 πόντους.
  Τέλος, στην τρίτη θέση βρέθηκαν τα Θηρία μας, που αν και η πλειοψηφία τους ήταν αγόρια, μπόρεσαν να συγκεντρώσουν 115 πόντους!
  Το πολύ θετικό στοιχείο σε αυτή την προσπάθεια ήταν ότι την τελευταία εβδομάδα πριν να κλείσουμε για διακοπές, ενώ οι μαθητές μπορούσαν να καταναλώσουν ότι επιθυμούσαν, η  πλειοψηφία τους εξακολουθούσε να τρέφεται υγιεινά!
Μπράβο σας παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου