Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Λυπημένος σκύλος, η ταινία!

  Πριν από πολύ καιρό δυο συμμαθήτριές μας, η Αστερούλα Κ. και η Μαρία Π.,  έγραψαν μια μικρό κείμενο με τίτλο "Ο λυπημένος σκύλος".
  Το κείμενό τους μαζί με τις υπόλοιπες εργασίες των συμμαθητών τους, αναρτήθηκαν στο blog μας με τον τίτλο "Παραγωγή γραπτού λόγου στο εργαστήριο πληροφορικής". Τα κείμενα των παιδιών διαβάστηκαν από πολλούς επισκέπτες της σελίδας μας, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο συνάδελφος Παναγιώτης Μίτσης από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού.
  Ο κ. Μίτσης είναι υπεύθυνος για την Κινηματογραφική ομάδα που έχει ιδρυθεί στο σχολείο του. Αναζητούσαν λοιπόν ένα σενάριο για μια ταινία που ήθελαν να γυρίσουν για τα συναισθήματα. Διαβάζοντας το κείμενο της Μαρίας και της Αστερούλας ενθουσιάστηκαν και μας ζήτησαν την άδεια να το χρησιμοποιήσουν ως σενάριο της ταινίας τους
  Η ταινία τους ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες και την ανέβασαν  στο Youtube.com  για να την μοιραστούν μαζί μας. 
Με χαρά λοιπόν σας την παρουσιάζουμε!

  Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του 5ου Δ.Σ. Χολαργού και στο δάσκαλό τους κ. Μίτση καθώς και ένα τεράστιο μπράβο στις δυο συμμαθήτριές μας!
Υ..Γ. Για να τιμήσουμε και να επιβραβεύσουμε όλους όσους εργάστηκαν για την ταινία αυτή, δε θα κάνουμε άλλες αναρτήσεις στο blog μας για τις επόμενες δυο μέρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου